Wolk College Tour 🎓

De Wolk College Tour is een serie webinars waarin we in gesprek gaan met diverse gasten over een aantal interessante onderwerpen. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk en gratis online te volgen. Schrijf je daarom nu in!

#1 Vallen bij ouderen: hoe voorkom je de gevolgen? 🚑

Vallen is een groot probleem bij ouderen. Elke 5 minuten belandt er een 65-plusser op de Eerste Hulp na een val. Dat zijn 103.000 mensen per jaar. En 56% wordt vervolgens behandeld voor een fractuur. Maar waarom vallen ouderen? Wat zijn de gevolgen voor de persoon zelf, maar ook voor zorgverleners, familie en andere betrokkenen. En nog belangrijker: hoe kunnen deze gevolgen voorkomen worden? Voorkomen is toch beter dan genezen?!

25 oktober 2022

}

11:00 uur

45-60 minuten

#2 De 5 succesfactoren voor het implementeren van een zorginnovatie ✨

Bij het implementeren van een zorginnovatie in jouw organisatie komt wellicht meer kijken dan je vooraf had gedacht. Door de juiste omstandigheden te creëren en de implementatie goed voor te bereiden vergroot je de kans op succes. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen van diverse organisaties en delen de 5 belangrijkste succesfactoren.

8 november 2022

}

11:00 uur

45-60 minuten

#3 De toekomst van zorgtechnologie 🤖

De afgelopen jaren heeft technologie een steeds grotere rol gekregen binnen de zorg. Denk aan beeldschermzorg, valpreventie systemen, medicijndispensers, bedsensoren en slim incontinentiemateriaal. Allemaal ontwikkelingen die nodig zijn met het oog op de grote uitdagingen waar de zorgsector voor staat. Hoe ziet de toekomst van zorgtechnologie er eigenlijk uit? We nemen je graag mee in de belangrijkste ontwikkelingen.

22 november 2022

}

11:00 uur

45-60 minuten