...

19 mei: Wolk op Congres ‘Zorgvernieuwing in versnelling’

De ouderen- en thuiszorg in Nederland staat voor enorme uitdagingen. Om die uitdagingen het hoofd te bieden, moeten we zorgvernieuwing versnellen. Daarom organiseren ActiZ, AlzheimerNL, Vilans, WDTM, Zorgthuisnl en Zorgverzekeraars Nederland op donderdag 19 mei het congres Zorgvernieuwing in versnelling. Het congres is de start van een reeks activiteiten die de digitale revolutie van de ouderen- en thuiszorg wil stimuleren en blijvend op de agenda wil zetten.

We geven gas om op tijd klaar te zijn met het innoveren van de zorg. We richten ons niet alleen op tijdbesparende innovaties, maar ook op kwaliteit van leven en eigen regie van de cliënten. En op het vergroten van het werkplezier van zorgmedewerkers. Tijdens het congres schenken we aandacht aan de noodzaak van de versnelling. We onderzoeken wat we van de Duitse ervaringen met de DiPa (Digitale Pflegeanwendungen) en DiGa kunnen leren. We gaan in op recente, innovatieve initiatieven. En we schetsen randvoorwaarden voor de vanzelfsprekende inzet van digitale zorg. Het congres wordt afgesloten met het aanbieden van het manifest Zorgvernieuwing in versnelling.

Wolk

Namens Wolk zal Filippo van Hellenberg Hubar, oprichter en CEO, in gesprek gaan met Annet Boekelman, Lid Raad van Bestuur Mijzo, Erwin Bleumink en Maarten Rixtel. Over de noodzaak van de versnelling van de zorgvernieuwing en de randvoorwaarden om deze versnelling te bereiken. Dit bankgesprek vindt plaats van 13:10 tot 13:45 uur

Voor wie?

Het congres is voor iedereen die werkt aan de innovatie van de ouderen- en thuiszorg.  Bestuurders, innovatie- en ICT managers en projectleiders innovatie. Maar ook beleidsbepalers en -beïnvloeders en financiers die zich bezighouden met de ouderen- en thuiszorg.

Aanmelden

Het congres vindt plaats op donderdag 19 mei 2022 tussen 13.00 en 17.00 uur en is online bij te wonen. Via deze link je je aanmelden. Deelname is gratis.

Meer lezen? Bekijk onze laatste nieuwsberichten: