...

College Tour over vallen bij ouderen en zorginnovatie

Wil je meer weten over valpreventie? Wil je weten hoe je een zorginnovatie succesvol kunt implementeren? Of ben je benieuwd hoe de toekomst van zorgtechnologie er uit gaat zien? Volg dan dit voorjaar de Wolk College Tour, waarin we in gesprek gaan met diverse experts om je te informeren en inspireren.

Tijdens de College Tour organiseren we drie verschillende webinars. We gaan in gesprek met diverse gasten zoals artsen, valpreventie-experts, implementatie specialisten en innovatiemanagers. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk en gratis online te volgen.

Vallen bij ouderen: hoe voorkom je de gevolgen?

11 april 2023 | 11:00 uur

Vallen is een groot probleem bij ouderen. Maar waarom vallen ouderen? Wat zijn de gevolgen voor de persoon zelf, maar ook voor zorgverleners, familie en andere betrokkenen. En nog belangrijker: hoe kunnen deze gevolgen voorkomen worden? Voorkomen is toch beter dan genezen?!

De 5 succesfactoren voor het implementeren van een zorginnovatie

25 april 2023 | 11:00 uur

Door de juiste omstandigheden te creëren bij het implementeren van een zorginnovatie en de implementatie goed voor te bereiden vergroot je de kans op succes. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en delen de 5 belangrijkste succesfactoren.

De toekomst van zorgtechnologie

9 mei 2023 | 11:00 uur

De zorgsector staat voor grote uitdagingen. Technologie kan hierin een rol spelen en de afgelopen jaren heeft technologie ook een steeds grotere rol gekregen binnen de zorg. Denk aan beeldschermzorg, valpreventie systemen, medicijndispensers, bedsensoren en slim incontinentiemateriaal. Maar hoe ziet de verdere toekomst van zorgtechnologie er eigenlijk uit? We nemen je graag mee in de belangrijkste ontwikkelingen.

Meer lezen? Bekijk onze laatste nieuwsberichten: