...

Wolk ontvangt certificering WDTM Ketenkeurmerk Personenalarmering

Wolk, de innovatieve heupairbag die ouderen beschermt tegen heupfracturen, heeft onlangs het WDTM Ketenkeurmerk ontvangen. Dit keurmerk wordt toegekend aan organisaties die de kwaliteit van personenalarmering voor eindgebruikers waarborgen. Na een grondige audit door certificatie-instelling Kiwa NCP is Wolk gecertificeerd voor de rollen aanbieder en leverancier. Dat Wolk dit keurmerk ontvangt is extra bijzonder, omdat het hiermee de eerste leverancier is op het gebied van personenalarmering, die mensen, binnen en buiten, beschermt tegen een heupfractuur.

Het Ketenkeurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit en waarborgt dat alle betrokkenen in de keten van persoonsgebonden alarmeringsdiensten gebruikmaken van een leidend en transparant procesmodel. Hierdoor zijn de schakels in de keten beter op elkaar afgestemd, wat resulteert in de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit voor de eindgebruiker.

Het keurmerk speelt in op de maatschappelijke behoefte om langer zelfstandig te kunnen wonen door middel van betrouwbare, betaalbare producten en diensten. Hierdoor zijn consumenten en ketenpartners ervan verzekerd dat ze met betrouwbare dienstverleners te maken hebben.

“We zijn ontzettend trots dat we het WDTM Ketenkeurmerk hebben ontvangen”, zegt Jeroen van der Heijden, commercieel directeur van Wolk. “We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren aan onze klanten en dit keurmerk bevestigt dat we aan de hoogste normen voldoen op het gebied van personenalarmering.”

Van der Heijden voegt toe: “Tot nu toe wordt de Wolk vooral intramuraal ingezet. We staan nu op het punt om de heupairbag ook extramuraal te introduceren. Dit betekent dat er andere eisen worden gesteld aan het product, zoals het koppelen van de Wolk aan een zorgcentrale. Het WDTM Ketenkeurmerk biedt een mooie basis om met de Wolk nog meer mensen te beschermen tegen een heupfractuur.”

Lees hier meer over het WDTM Ketenkeurmerk.

Meer lezen? Bekijk onze laatste nieuwsberichten: