...

Wolk organiseert online congres ‘Heupfracturen de wereld uit!’

Op dinsdag 28 september organiseert Wolk het eerste online congres ‘Heupfracturen de wereld uit!’ Een congres boordevol inspiratie waar we in gesprek gaan met gasten van diverse organisaties om kennis te delen en (klant)ervaringen uit te wisselen.

Heupfracturen de wereld uit! Met die missie is Wolk in 2013 opgericht. Want vallen is een groot probleem bij ouderen. Zo zijn er jaarlijks ruim 25.000 heupfracturen. Met de Wolk willen wij heupfracturen voorkomen en op een positieve manier bijdragen aan het langer zelfstandig wonen van kwetsbare ouderen.

Hoe gaan we deze missie de komende jaren volbrengen? Tijdens het congres gaan we daar dieper op in met een aantal interessante gasten van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), zorgverzekeraar CZ, Anders Werken in de Zorg, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), KPN Health en zorgorganisaties Carintreggeland, tanteLouise, Thebe en Avoord.

Het online congres Heupfracturen de wereld uit! is interessant voor alle zorgprofessionals uit de volle breedte van de zorg, bestuurders, raden van toezicht, inkoopmanagers, innovatiemanagers, kennis- en onderzoeksinstituten, leveranciers, ervaringsdeskundigen, wetenschappers, studenten en overige belangstellenden. Iedereen die onze missie ‘Heupfracturen de wereld uit!’ steunt, is van harte welkom!

Bekijk hier het volledige programma of meld je direct aan!

Meer lezen? Bekijk onze laatste nieuwsberichten: