...

Resultaten klantonderzoek: wat doen we met de feedback?

Wolk is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. En daarbij is de mening van onze klanten erg belangrijk. Afgelopen juni hebben we de zorgorganisaties die gebruik maken van de Wolk heupairbag om feedback gevraagd. In deze e-mail vertellen we je graag wat klanten van ons vinden en op welke manier wij deze feedback gebruiken om onze producten en dienstverlening te verbeteren.

Wolk wordt gewaardeerd met een ruim voldoende tot een goed (7,5). En over zaken als bereikbaarheid, communicatie, deskundigheid, het meedenken en het nakomen van afspraken is meer dan 80% van onze klanten tevreden. Daar zijn we natuurlijk zeer dankbaar voor, maar het geeft ons ook nog meer motivatie om zaken te verbeteren. Dat rapportcijfer moet wat ons betreft minstens een 9 zijn! Daarom vertellen we je graag hoe wij dit onder andere aanpakken.

De nieuwe Wolk Shorts!

We kregen veel feedback over het dragen van de heupairbag. Bij sommige cliënten blijft hij niet altijd goed op zijn plek zitten. En zelfstandige toiletgang kan ook een uitdaging zijn bij een bepaalde groep. Daarom presenteerden wij tijdens ons congres op 27 september de Wolk Shorts: de vertrouwde bescherming, nu ook in een broekje! Beschikbaar voor zorgorganisaties vanaf het voorjaar van 2022. Bekijk de lancering van de Wolk Shorts hier.

Instructievideo’s

Zorgmedewerkers hebben aangegeven dat zij behoefte hebben aan duidelijke instructievideo’s voor het dagelijkse werken met de Wolk, naast de bestaande uitgebreide instructies die nu al voorhanden zijn. Goed nieuws! Nog dit jaar gaan we de studio in om deze instructievideo’s op te nemen. Begin 2022 zijn ze door iedereen te gebruiken.

Ervaringen delen

Steeds meer zorgorganisaties hebben de behoefte om ervaringen te delen met andere organisaties rondom de inzet van de Wolk. Natuurlijk brengen wij al organisaties met elkaar in contact, maar we zijn aan het verkennen op welke wijze wij dit nog meer kunnen faciliteren. Zodra we hierover meer kunnen vertellen, brengen we je uiteraard op de hoogte.

Informatieve webinars

Ruim 68% van de respondenten gaf aan behoefte te hebben aan het volgen van een webinar over de inzet van de Wolk. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste cliënten of het gebruik van het dashboard.

Afgelopen juni organiseerden we al het webinar ‘Wie is de Wolk-drager?’ Klik hier om dit webinar terug te kijken!

En we blijven webinars organiseren! Bekijk het overzicht met onze webinars hier.

Meer lezen? Bekijk onze laatste nieuwsberichten: